Big Fat Snake


SNAKE_12X21_24620

Big Fat Snake fick snabbt ett rykte av att ha blivit landets bästa liveband. Under åren har de dragit fulla hus. Bandet samarbetar även mycket med andra stora danska artister.

Big Fat Snake är ofta på turné i hela Danmark och spelar även på Roskildefestivalen, Skanderborg Festival, Vig Festival och många fler. Big Fat Snake har publik i hela Danmark och fans från hela världen!

När tidningen B.T. för några år sedan efter an avslutad inomhusturné skriver: “Att detta band säljer 75.000 biljetter under ett år är ingenting mindre än sensationellt! Vi borde nog se tillbaka till förra gången hade vi ett nationellt rockband för att hitta något liknande, och det hittar du förmodligen inte ens.”

När man lyssnar på albumet “What Is Left Is Right”, ger det intrycket av ett ovanligt tajt band med en stor energi precis som när Big Fat Snake intar scenen och skapar en fest som få band kan.

Asger Steenholdt (lead guitar) sa för några år sedan till BT att han bäst skulle kunna beskriva Big Fat Snake som “något som gör en jävla massa människor mycket nöjda” Idag tillägger han: “Vi har något gemensamt med AC/DC, att vi var ett bra barband som har vuxit oss stora och numera spelar på de stora arenorna“.

För fjorton år sedan kallade BT:s Steffen Jungersen Big Fat Snake för “de ädla människornas rock’n'roll band“. Det är något som bandet om och om igen har bevisat att de har förtjänat.

Albumet “What Is Left Is Right” bevisar det!